ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Τhomas Aske φέρνει… Fluid Movement στο «The Sowl»

Από -
O Τhomas Aske - Χρυσοί Σκούφοι O Τhomas Aske

O διεθνώς αναγνωρισμένος Βρετανός mixologist Τhomas Aske, ιδρυτικό μέλος της λονδρέζικης εταιρίας Fluid Movement, έρχεται για δύο μέρες στο «Τhe Sowl» στο Θησείο. Την Κυριακή 10/4 από τις 6 έως και τις 10 μ.μ. θα βρεθεί πίσω από την μπάρα μαζί με τον bar manager του πολυχώρου Σπύρο Κερκύρα και την ομάδα της Bar Solutions. Και θα συστήσει στο αθηναϊκό κοινό μια σειρά από καινοτόμα και με χαρακτηριστική θεατρική αύρα κοκτέιλ που αντικατοπτρίζουν την φιλοσοφία μιας εταιρίας bar/food consulting με παγκόσμια ακτίνα δράσης. H τελευταία έχει στήσει στη Βρετανία και τα δικά της μπαρ κι εστιατόρια, όπως το «Purl» στην Blandford Street, το «Dach & Sons» στο Χάμστεντ, το βικτοριανο-εμπνευσμένο «Worship Street Whistling Shop» που ξεκίνησε το 2011 και την ίδια χρονιά ανακηρύχθηκε Time Out Bar of the Year και το «Surfside», στην Κορνουάλη, με τελευταία προσθήκη στο πορτφόλιό της το whisky bar «Black Rock» που έκανε πρόσφατα πρεμιέρα στο Σόρντιτζ. Έχει δε συνεργαστεί με το Master of Malt για τη συνδημιουργία του Cream Gin και του Jagertee Liqueur (λευκό ρούμι, μαύρο τσάι και μπαχαρικά).

 Σεμινάριο της Fluid Movement στο Marriott στη Μπανγκόκ
Σεμινάριο της Fluid Movement στο Marriott στη Μπανγκόκ

Τώρα που θα έρθει στην Αθήνα, ο Thomas Aske, που έχει επίσης λανσάρει μαζί με τον –ιδρυτικό μέλος της ίδιας εταιρίας– Tristan Stephenson τα εμφιαλωμένα κοκτέιλ Aske Stephenson (βλ. Peanut Butter & Jam Old Fashioned, Leather & Walnut Sazerac και The Revery), επιφυλάσσει στους ενδιαφερόμενους την Δευτέρα 11/4, από τη 1 έως τις 4.30 μ.μ. κι ένα Μaster Class, πάντα στο «Τhe Sowl». Το πρώτο μέρος του αφορά στις μοντέρνες τεχνικές (Rotary Evaporation A-Z, Sous vide, Hydrocolloids) και το δεύτερο στα βασικά στοιχεία για την δημιουργία των κοκτέιλ και τη νοητική διαδικασία που βρίσκεται πίσω από τη σύνθεση παγκόσμιας κλάσης ποτών. Το κόστος συμμετοχής είναι € 50 το άτομο. Πληροφορίες και κρατήσεις στα 2103450003 και 6989509709.