ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

O Δημήτρης Δημητριάδης για μια βραδιά στο «Noel»

Από -
Το ειδικό μενού θα σερβίρεται και στον ατμοσφαιρικό χώρο του «Μπλε» - Χρυσοί Σκούφοι Το ειδικό μενού θα σερβίρεται και στον ατμοσφαιρικό χώρο του «Μπλε»

Την Τετάρτη 3/5 ο γνωστός σεφ θα αναλάβει την κουζίνα του μαξιμαλιστικού all-day χώρου της στοάς Κουρτάκη.

Σεφ του κηφισιώτικου «Artisanal» τα δύο τελευταία χρόνια –όπου έχει ανεβάσει τον γευστικό πήχη με πολύ ιδιαίτερες σπεσιαλιτέ– και με σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό του (βλ. «Cibus», «Νabucco», «Hytra» κ.α.), ο Δημήτρης Δημητριάδης αναλαμβάνει για μια βραδιά την κουζίνα του πολυσύχναστου «Noel». Το μενού που θα παρουσιάσει την Τετάρτη 3/5 και το οποίο εγκαινιάζει μια σειρά guest μαγειρικών εμφανίσεων στο πλουμιστό, μόνιμα γιορτινό all-day στέκι της Κολοκοτρώνη, αντικατοπτρίζει τη μοντέρνα, με μεσογειακούς κι ελληνικούς τόνους κουζίνα του.

 Ο Δημήτρης Δημητριάδης
Ο Δημήτρης Δημητριάδης

Την αρχή θα κάνουν ένα ψωμάκι ατμού με σέλερι, μαυρομάτικα φασόλια, καπνιστό χέλι, μήλο τουρσί, παντζάρια και μπέικον και μια σαλάτα με κινόα, σπαράγγι, σπανάκι, αβγό και γραβιέρα Νάξου. Η συνέχεια επιφυλάσσει καλαμάρι σχάρας με χτένι ποσέ, πουρέ φασολάδας, λαχανικά τουρσί και ταραμά, αλλά κι ένα μοσχαρίσιο tri-tip σχάρας με πουρέ πατάτας, λαγόχορτο και τραχανά σάλτσα με μαύρες τρομπέτες. Η ώρα του γλυκού θα φέρει τάρτα σοκολάτας με ελληνικό καφέ και παγωτό λουκούμι τριαντάφυλλο. Το κόστος είναι € 50 ανά άτομο και για κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6989916592 κάθε μέρα από τις 5 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.