ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ioύλιος με Vintages and Vistas στο «Grace Santorini»

Από -
Η θέα από τη βεράντα του «363 Champagne & Cocktail Lounge» είναι εξαιρετική  - Χρυσοί Σκούφοι
Η θέα από τη βεράντα του «363 Champagne & Cocktail Lounge» είναι εξαιρετική

Οι πολύ ενδιαφέρουσες θεματικές σαμπανιζέ βραδιές στο καινούργιο «363 Champagne & Cocktail Lounge» του ξενοδοχείου κορυφώνονται στις 24 και 25 Ιουλίου, με guest τον Marco Fadiga, executive chef του Οίκου Moët & Chandon.

Με μια σειρά γευσιγνωσιών σε συνεργασία με τον διάσημο οίκο Moet Henessy γιορτάζει την έλευση, το φετινό καλοκαίρι, του «363 Champagne & Cocktail Lounge» το «Grace Santorini». Με αφορμή το opening του εκλεκτικού αυτού χώρου με τις σκουρόχρωμες ηφαιστειακές πέτρες, το μπαρ από χρυσαφί όνυχα και τα τραπέζια από μάρμαρο emperador, ήδη στη Σαντορίνη βρέθηκε για δύο βραδιές ο Μιχαήλ Πέτροφ, Brand Ambassador της Dom Pérignon· την Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Ιουλίου, καλεσμένος είναι ο Marco Fadiga, από πέρυσι executive chef του οίκου Moët & Chandon.

Ο Νικόλας Γιαννόπουλος
Ο Νικόλας Γιαννόπουλος

Ειδικά για τις δύο βραδιές των «Vintages & Vistas» στις 7.30 μ.μ. στο κομψό champagne & cocktail bar που βρίσκεται 363 μέτρα πάνω από τη θάλασσα κι από την βεράντα του βλέπει την Καλντέρα θα έχει κανείς την ευκαιρία να δοκιμάσει, με «πλοηγό» τον Έλληνα Βrand Ambassador της Moët & Chandon Νικόλα Γιαννόπουλο, τέσσερις παλαιωμένες σαμπάνιες–Moët & Chandon Grand Vintage του 2008 και του 2006, Moët & Chandon Grand Vintage Collection 1998 και Moët & Chandon Grand Vintage Rose 2004 (€ 90 το άτομο). Ο Marco Fadiga και ο ταλαντούχος executive chef του ξενοδοχείου Σπύρος Αγιούς θα τις συνοδεύουν με μικρές, ιδιαίτερες συνθέσεις (canapés).

Το μπαρ έχει στη συλλογή του, εκτός από σαμπάνιες και premium spirits, ιδιαίτερα signature cocktails
Το μπαρ έχει στη συλλογή του, εκτός από σαμπάνιες και premium spirits, ιδιαίτερα signature cocktails

Κάθε μια με τη δική της προσωπικότητα, οι ίδιες με αντοχή στο χρόνο εσοδείες θα δέσουν αρμονικά στο εστιατόριο «Santorο» (Χρυσός Σκούφος 2017) με μια σειρά πιάτων που θα δημιουργήσουν από κοινού οι δύο σεφ. Το menu degustation (€ 210 ανά άτομο) που θα σερβίρεται από τις 9 μ.μ. ξεκινά με στρείδια –με ζελέ αγγουριού και χαβιάρι Oscietra και με ζελέ καρπουζιού– για να συνεχίσει με βασιλικό καβούρι με ταρτάρ πράσινης ελιάς αφρό πορτοκαλιού και σέλερι, καθώς και πικάντικο ριζότο με μύδια και αχιβάδες, και αστακό Thermidor με φρέσκο σπανάκι, μανιτάρια girolle και απαλή μπισκ, με την ώρα του επιδορπίου να φέρνει παγωτό σοκολάτας με λεμόνι.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, οπότε οι ενδιαφερόμενοι είναι απαραίτητο να κάνουν προκράτηση στο 228602100. Το μενού γευσιγνωσίας των θεματικών βραδιών «Vintages & Vistas» θα εξακολουθήσει σερβίρεται στο εστιατόριο μέχρι το τέλος του μήνα.