ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μια γαστρονομική βραδιά με τη Dom Pérignon στο «Daios Cove»

Από -
O executive chef της Μοet & Chandon Marco Fadiga - Χρυσοί Σκούφοι O executive chef της Μοet & Chandon Marco Fadiga

Ο Σεπτέμβριος στο πολυτελές κρητικό resort μπαίνει με ένα πολύ ενδιαφέρον bubbly master class κι ένα δείπνο με guest τον Ιταλό executive chef του οίκου Moët & Chandon.

Στην εμβληματική Dom Pérignon αφιερώνεται η Κυριακή 2/9 στο «Daios Cove Luxury Resort & Villas» στην Κρήτη. Η γεμάτη πολύτιμες φυσαλίδες βραδιά στο πολυτελές resort του Αγίου Νικολάου θα ξεκινήσει με ένα master class, μέσω του οποίου ο καταξιωμένος σομελιέ και πρέσβης της Moët & Chandon στην Ελλάδα Νικόλας Γιαννόπουλος θα μυήσει τους συμμετέχοντες στα μυστικά της vintage σαμπάνιας. Στο ξεχωριστό δείπνο που θα ακολουθήσει ο εδώ και δύο χρόνια executive chef του οίκου Moët & Chandon Marco Fadiga, σε συνεργασία με τον executive chef του «Daios Cove» Στέφανο Λαυρενίδη και τον σεφ του βραβευμένου με Χρυσό Σκούφο «Οcean Restaurant» Δήμο Μπαλόπουλο, θα δημιουργήσουν τα πιάτα που θα «ζευγαρώσουν» με τις φινετσάτες σαμπάνιες διαφορετικών εσοδειών που θα δοκιμαστούν, βάζοντας δίπλα στις Dom Pérignon vintage 2009, 2006 και 2004, καθώς και στην Dom Pérignon P2 2000, σιτσιλιάνικη «γρανίτα» με αμύγδαλο και χαβιάρι, αστακό με ανανά και κίτρινο κάρι, μπαρμπούνι με αφρό μαύρης τρούφας και σορμπέ από όσμανθο. Το κόστος συμμετοχής στα Dom Pérignon Masterclass & Dinner είναι 279€ / άτομο.

 O Στέφανος Λαυρενίδης και o Δήμος Μπαλόπουλος
O Στέφανος Λαυρενίδης και o Δήμος Μπαλόπουλος