ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δυνατοί guest chefs μαγειρεύουν στο «Liostasi»

Από -
Δυνατοί guest chefs μαγειρεύουν στο «Liostasi» - Χρυσοί Σκούφοι

Με τον Περικλή Κοσκινά και τον Βαγγέλη Λιάκο ξεκινούν οι σπέσιαλ γαστρονομικές βραδιές στο βραβευμένο «Grandma's».

Εκλεκτούς προσκεκλημένους υποδέχεται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού το βραβευμένο εστιατόριο «Grandma's» του πολυτελούς ξενοδοχείου της Ίου, που διακρίθηκε φέτος με Χρυσό Σκούφο από το αθηνόραμα. Η αρχή γίνεται στις 15/6 με τον Περικλή Κοσκινά και τον Βαγγέλη Λιάκο, εκ των συνδημιουργών των εστιατορίων «Cookoovaya» και «Hoocut», που θα προτείνουν ένα μενού με μοντέρνες θαλασσινές γεύσεις, ενώ η συνέχεια γράφεται με την Κωνσταντίνα Φάκλαρη από το βραβευμένο «Zillers» στις 23/7, τον Άνταμ Κοντοβά στις 10/8 και τον χρυσοσκουφάτο σεφ και συνιδιοκτήτη του «CTC» Αλέξανδρο Τσιοτίνη στις 9/9.

Όπως δηλώνει ο Αρτέμης Δεναξάς, ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος του Liostasi Hotel & Suites, η αποδοχή της δουλειάς τους από πιο αυστηρούς κριτές της γαστρονομίας τούς δίνει την ενέργεια να αναβαθμίσουν ακόμη περισσότερο την κουζίνα τους, που υπογράφει ο  σεφ Αλέξανδρος Λέπεσης αλλά και με αυτόν τον νέο θεσμό που εντάσσεται στη στρατηγική τους για την εδραίωση του ξενοδοχείου και γενικότερα της Ίου ως γαστρονομικού πόλου με έμφαση τόσο στα εξαίρετα τοπικά προϊόντα της όσο και σε μια πιο σύγχρονη απόδοση των παραδοσιακών νησιωτικών συνταγών.

Δείτε αναλυτικά το μενού των Π. Κοσκινά και Β. Λιάκου

Κάβουρας
Ραβιόλι ρέβας με μπλέ καβούρι, αυγό ορτυκιού και πικάντικη μαγιονέζα

Τόνος
Ταρτάρ τόνου με καπνιστό χέλι, πέτσα κοτόπουλο και εσπεριδοειδή

Στείρα
Σασίμι στείρας με αυγοτάραχο Τρικαλινού και βοδινό συκώτι

Γαρίδα
Τραγανή γαρίδα με κρέμα βασιλικού και σαλάτα μυρωδικών

Bianco
Φιλέτο μπακαλιάρου Bianco, μικρές πατάτες και τραγανό σκόρδο

Ανανάς
Κανελόνι ανανά με ανθότυρο και σούπα μπαχαρικών

iΞεν. «Liostasi Hotel & Suites», Ίος | Πληροφορίες / κρατήσεις: 2286092140, [email protected]