ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σπέσιαλ μενού φέρνει το «Spondi Hommage»

Από -
Σπέσιαλ μενού φέρνει το «Spondi Hommage» - Χρυσοί Σκούφοι

Ένας  κύκλος με θεματικά δείπνα σε ειδική τιμή και για περιορισμένες θέσεις ξεκινάει από τις αρχές Νοεμβρίου, στη «Σπονδή».

Η βασική ιδέα του «Spondi Hommage» είναι η γευσιγνωσία της ιστορίας της «Σπονδής» μέσα από αγαπημένα πιάτα που έχουν εμφανιστεί παλιότερα στο εστιατόριο.

Εν προκειμένω, ο σεφ Άγγελος Λάντος σε συνεργασία με τον Γενικό Διευθυντή του Ομίλου Τραστέλη, Arnaud Bignon, έχουν επιλέξει τα πιο διαχρονικά φθινοπωρινά πιάτα από τις δύο τελευταίες δεκαετίες της δημιουργικής διαδρομής της «Σπονδής», και με αυτά έχουν συνθέσει ένα ειδικό μενού γευσιγνωσίας τεσσάρων πιάτων, που θα ξεκινάει μ ένα ορεκτικό καλωσόρισμα και το Sparkling Brut 2015 του Οινοποιείου Δουλουφάκη. Μιλάμε για: το καβούρι με κουνουπίδι, πράσινο μήλο, κάρυ και μέντα (2008), το μπαρμπούνι με ντομάτα, τζίντζερ, αϊολί (2006), τα μοσχαρίσια γλυκάδια με γλυκόριζα, αγκινάρα Ιερουσαλήμ και καφέ (2009), και το 1000 Feuille με καραμέλα και βανίλια (2007).

Το μενού «SPONDI Hommage - Φθινόπωρο» θα σερβίρεται από Κυριακή μέχρι και Πέμπτη, όλο το Νοεμβρίο για περιορισμένες θέσεις. Κοστίζει 85 € / άτομο και καλό είναι να ενημερώσετε ότι θέλετε να σας το σερβίρουν όταν κάνετε κράτηση.