ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Αγορά Μοδιάνο πλάι στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Η Αγορά Μοδιάνο πλάι στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας  - Χρυσοί Σκούφοι

Ένα τοπόσημο της γαστρονομικής πορείας της Θεσσαλονίκης ετοιμάζεται για τη δεύτερη ζωή του, τιμώντας τις κορυφαίες στιγμές της ελληνικής γεύσης με τη συμμετοχή του στη μεγάλη γιορτή της ελληνικής γαστρονομίας.

© Άρης Ράμμος
© Άρης Ράμμος

Τη στήριξή του στον κορυφαίο γαστρονομικό θεσμό της χώρας έδειξε η Αγορά Μοδιάνο, συμμετέχοντας στη μεγάλη γιορτή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας, λίγο πριν γιορτάσει και η ίδια τα εγκαίνια της δεύτερης ζωής της. Με αποστολή να προσφέρει εκλεκτά ελληνικά και πολυπολιτισμικά προϊόντα και γεύσεις, σε ένα μοναδικό περιβάλλον υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής και ιστορικής σημασίας, το τοπόσημο αυτό της γαστρονομικής πορείας της Θεσσαλονίκης δήλωσε παρούσα στο λαμπερό diner de gala που φιλοξένησε το Makedonia Palace, με τους σεφ της βραδιάς, Σωτήρη Ευαγγέλου (executive chef του "Makedonia Palace") και Λευτέρη Λαζάρου (το εμβληματικό "Varoulko Seaside"), να υπογράφουν ένα μενού που έφερε στο προσκήνιο τις αρετές της βιώσιμης θαλασσοφαγίας.

Με την υπογραφή του ομίλου Φάις, η Αγορά Μοδιάνο έρχεται σύντομα να προσθέσει τη λάμψη της στο γευστικό περιδέραιο της πόλης, ανακτώντας την ταυτότητά της ως ένα σημείο συνάντησης, ψυχαγωγίας και γαστρονομικής έμπνευσης. Ένας γαστρονομικός παράδεισος, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης