Μέσα στο εντυπωσιακό κλαμπ Pathos η βεράντα του εστιατορίου είναι ανοιχτή με θέα θάλασσα, άνετη , κομψή και ιδιαίτερη. Μεταμοντέρνο σκηνικό, ανοιχτό στο απέραντο γαλάζιο με γλυπτά , πέτρα ξύλο και arty σιδηροκατασκευές. Ο έμπειρος στη γιαπωνέζικη κουζίνα σεφ Τάκης Σοφόπουλος δουλεύει με πολύ καλές πρώτες ύλες δημιουργώντας κρύα και ζεστή γιαπωνέζικη κουζίνα. Σωστές κοπές ψαριών , πολύ καλή τεχνική , ενδιαφέροντες και πρωτότυποι συνδυασμού υλικών . Από τα καλύτερα πιάτα του το sassimi ροφού με αχινό κουμκουάτ και ουασάμπι, το king Oyster με μανιτάρι σιτάκε γλυκοπατάτα και αβοκάντο και η κοιλιά του τόνου με χαβιάρι τζίντζερ και τρούφα.