ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Melia

15 / 20

Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα

 Επτάνησα - Ζάκυνθος - Τραγάκι, Ξεν.«Lesante Blu Beach Resort»

 2695061600

 www.lesanteblu.gr/dining/melia-restaurant

Σεφ: Βασίλης Κρανιάς

Executive Σεφ: Νίκος Ισπυρούδης

Melia - Χρυσοί Σκούφοι

Ντυμένα στα λευκά τραπέζια, κάποια από τα οποία στρωμένα πάνω στο νερό, σε καλωσορίζουν σε μια κομψή βεράντα που γίνεται ένα με τον ορίζοντα. Το εστιατόριο του «Lesante Blu» λειτουργεί υπό την καθοδήγηση του Νίκου Ισπυρούδη, ο οποίος, σε συνεργασία με τον head chef Βασίλη Κρανιά, προτείνει πιάτα που αξιοποιούν τα τοπικά προϊόντα και μπολιάζουν με φρεσκάδα τις παραδοσιακές επτανησιακές συνταγές. Ιδιαίτερα φροντισμένη λίστα κρασιών και αξιόλογες προτάσεις αρμονίας.

Χάρτης εστιατορίου