Στο εστιατόριο στην κορυφή του εμβληματικού ξενοδοχείου της Πλατείας Συντάγματος, η ατμόσφαιρα είναι αριστοκρατικά κλασική και η Ακρόπολη βρίσκεται μπροστά σου, σε ένα από τα καλύτερα πλάνα της πόλης. Υπό την εποπτεία του executive chef Αστέριου Κουστούδη, ο ταλαντούχος chef de cuisine Νίκος Λιόκας προτείνει ένα μοντέρνο μενού που εκφράζει μεσογειακό κοσμοπολιτισμό και ελληνοκεντρική άποψη ως προς τις προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες. Η λίστα κρασιών είναι ιδιαίτερα εκτενής, με τον sommelier Βαγγέλη Ψωφίδη να προτείνει πρωτότυπες, εύστοχες αρμονίες, και το σέρβις εξαιρετικό.