ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Four hands στο «Four Seasons»

Από -
Four hands στο «Four Seasons» - Χρυσοί Σκούφοι

Δύο σπέσιαλ βραδιές «μαγειρικής συμμαχίας» έχει στα σκαριά το «Four Seasons» της Αθήνας.

Ο ταλαντούχος σεφ του ιταλικού εστιατορίου του πολυτελούς συγκροτήματος «Mercato» Roberto Cannata προσκαλεί τον Filippo Fiorentini από το μισελενάτο «Il Palagio» του αδελφού «Four Seasons» της Φλωρεντίας, με σκοπό να δημιουργήσουν από κοινού ένα μενού-φόρος τιμής στη μοντέρνα ιταλική γαστρονομία. Το ειδικό αυτό μενού συνενώνει στα πέντε στάδια του σπεσιαλιτέ με τη σφραγίδα των δύο εστιατορίων, σαν τις καραβίδες με κουνουπίδι και τα χτένια με λευκή τρούφα, και θα σερβιριστεί στους χώρους του πανέμορφου «Mercato» στις 7 και 8 Νοεμβρίου. Το κόστος είναι € 120 κατ’άτομο ( € 150 με premium wine pairing) και οι κρατήσεις απαραίτητες.

Δείτε αναλυτικά το μενού της βραδιάς

Καραβίδες
Κουνουπίδι, φουντούκι, βανίλια
(Il Palagio)

Xτένια
Λαρδί, ρεβύθια, δενδρολίβανο, λευκή τρούφα
(Mercato)

Χειροποίητα ζυμαρικά Cavatelli
Cacio e pepe, μαριναρισμένες γαρίδες, baby καλαμάρι
(Il Palagio)

Αρνί
Αγκινάρα Ιερουσαλήμ, βατόμουρα, σος Dolce Forte
(Il Palagio)

Πράσινο μήλο
Εστραγκόν, λέμονγκρας και φράουλες, σορμπέ φράουλα
(Mercato)

i Κρατήσεις: 2108901000