ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ένα πολύ «Funky» pop-up στην Costa Navarino

Από -
Ένα πολύ «Funky» pop-up στην Costa Navarino - Χρυσοί Σκούφοι

Στο εμβληματικό resort complex της Μεσσηνίας θα περάσει το καλοκαίρι του το «Funky Gourmet» ανανεώνοντας το γαστρονομικό τοπίο της Πελοποννήσου.

Μέχρι να έρθει η στιγμή που θα μας υποδεχθεί ξανά στην αγκαλιά του «Hilton» το 2020 και λίγο πριν το ήδη ανακοινωμένο pop-up στο εστιατόριο «Ikarus» της Αυστρίας τον προσεχή Νοέμβριο, το «Funky Gourmet» σαλπάρει για ένα γαστρονομικό ταξίδι στην Costa Navarino. Το καλοκαιρινό pop-up εστιατόριο της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη και του Νίκου Ρούσσου θα διαρκέσει από τις 8/7 έως τις 17/8 σε ένα μοναδικό χώρο με θέα στον κόλπο του Ναβαρίνου που θα δημιουργηθεί στο Navarino Bay, τη δεύτερη περιοχή του εμβληματικού resort complex της Μεσσηνίας, με highlight το νέο, υπόσκαφο golf club.

Costa Navarino Pasteli Macarons
Costa Navarino Pasteli Macarons

Η εμπειρία που θα προσφέρει το δίδυμο του «Funky Gourmet» θα είναι ένα δίωρο ταξίδι avant-garde ελληνικής & μεσσηνιακής κουζίνας με όχημα ένα degustation menu στο signature γαστρονομικό τους ύφος που όπως λένε και οι ίδιοι «θα βασίζεται στα φρέσκα συστατικά της εύφορης Μεσσηνιακής γης». Οι κρατήσεις θα ανοίξουν στις 6 Μαΐου, μέσω email στο [email protected] ή μέσω τηλεφώνου στο 210-5242727, και το κόστος του μενού θα είναι € 220 κατ'άτομο.  

Messinian Salad
Messinian Salad