Ατμοσφαιρική βεράντα με ρομαντική θέα στην Αμουλιανή και μαγευτικό ηλιοβασίλεμα μέσα από τα πεύκα, την επιμέλεια του fine dining εστιατόριο του «Eagles Palace» ανέλαβε φέτος ο σεφ του «Όλυμπος- Νάουσσα» Δημήτρης Τασιούλας με μια κουζίνα που συνδυάζει μεσογειακές και ελληνικές σπεσιαλιτέ με άρωμα Ανατολής. Δοκιμάστε: Ροφό με κρίταμο και ταραμά ∙χόρτα με κρόκο αυγού κονφί , μανιτάρια και crumble ψωμιού ∙ Αρνί με γαλάκτωμα βουβαλίσιου γάλακτος, αγγούρι και pesto φιστικιού.