Για μια μόνο βραδιά, την Κυριακή 2/4 ο σεφ του ξενοδοχείου «Doryssa» στη Σάμο, θα βρεθεί στην Κηφισιά.
Πολύ καλές εντυπώσεις μας άφησε ο Άγγελος Μπακόπουλος με τη δουλειά του στο «Αsterias», το γκουρμέ εστιατόριο του ξενοδοχείου «Doryssa» στη Σάμο – ήταν από τις ωραίες γκουρμέ εκπλήξεις των ταξιδιών μας του περασμένου καλοκαιριού. Λίγο πριν επιστρέψει στο νησί για τη θερινή σεζόν που ξεκινάει στις 5 Μαΐου και παρουσιάσει μια καινούργια παρτίδα δημιουργικών πιάτων, κάνει μια guest εμφάνιση την Κυριακή 2 Απριλίου στην Κηφισιά, φιλοξενούμενος του φίλου του Γιώργου Γεράρδου. Έτσι λοιπόν θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε μια γεύση της μοντέρνας ελληνικής κουζίνας του σε αθηναϊκό έδαφος, μέσα από ένα μενού πέντε σταδίων, με πιάτα custom made για την βραδιά, στην πολύ προσιτή τιμή των € 35.
Το μενού που θα παρουσιάσει στον «Ανθό» περιλαμβάνει τα εξής:
Καλωσόρισμα
Ταραμάς / πιτάκι / αβγά ρέγκας Σαν Μιχάλη /μανιτάρια του δάσους
Πρώτο πιάτο
Μπαρμπούνι / κακαβιά / λαχανικά
Δεύτερο πιάτο
Χτένια / αγκινάρα /καφές / λάιμ
Κυρίως πιάτο
Χοίρος / στάρι / χουρμάς / καρότο / yuzu / τρούφα
Επιδόρπιο
Ρυζόγαλο / κουραμπιές /κανέλα / μάνγκο