«EX MACHINA» ΑΘΗΝΑ
Σύγχρονη Κουζίνα
Website: https://www.beefbar.com
Σεφ: Άνταμ Κοντοβάς
Απλό, φιλικό εστιατόριο σύγχρονης αντίληψης, με ανοιχτή κουζίνα στη μικρή του σάλα, πατάρι για πριβέ δείπνο και τραπεζάκια έξω στον καλά θερμαινόμενο εξωτερικό του χώρο. Ο chef-patron Άνταμ Κοντοβάς, μέσα από ένα μενού 24 πιάτων, αναδεικνύει, όχι μόνο το ταλέντο του, αλλά και τη γαστρονομική του «τρέλα», δημιουργώντας μια κουζίνα προσωπική, ανυπότακτη και σέξι, με ιδέες, γεύσεις και εικόνες χωρίς σύνορα, όπως οι γαρίδες ταρτάρ με μέντα, αμύγδαλο και παστουρμά.
exmachinagreece.com
Χορηγός του Βραβείου Κοινού 2025 είναι η Kaiser Pilsner.