Ένα νέο εστιατόριο σύγχρονης ελληνικής κουζίνας, το «Sense Fine Dining Restaurant», ανοίγει αυλαία στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου με τον ταλαντούχο σεφ στο τιμόνι.
Δυναμικά μπαίνει το καλοκαίρι στο «AthensWas». Το κομψό ξενοδοχείο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου αποκαλύπτει τήν Παρασκευή 26/5 το καινούργιο «Sense Fine Dining Restaurant» στο rooftop του, με σεφ τον Θοδωρή Παπανικολάου, o οποίος μετά την εξαιρετική δουλειά του στη «Σελήνη» στη Σαντορίνη (Χρυσός Σκούφος 2017) κάνει κι επίσημα το επόμενο βήμα του. Ο χώρος κρατάει τον χαρακτήρα που του έχει κεντήσει ο Σταύρος Παπαγιάννης του Stage Design Office –μια συνομιλία του μοντέρνου με το αρχαίο κάλλος–, έχει όμως αλλάξει ελαφρώς διαρρύθμιση. Η κουζίνα είναι πλέον ανοιχτή και, με έναν από τους πιο χαρισματικούς σεφ της γενιάς του στο τιμόνι, ανεβάζει το δημιουργικό πήχη συνδυάζοντας ένα από τα πιο όμορφα πλάνα της Ακρόπολης με μια εξελιγμένη ελληνική κουζίνα –με έντονο το προσωπικό στοιχείο–, που βλέπει τις κλασικές συνταγές της παράδοσης με σύγχρονη, παιχνιδιάρικη ματιά. (Διονυσίου Αρεοπαγίτου 5, Μακρυγιάννη, 2109200240)