Πιστός στο -καθιερωμένο πλέον- ραντεβού του, o διάσημος Νobuyuki Matsuhisa, ο οποίος καθιέρωσε τον fusion ιαπωνισμό ως γευστική αισθητική, κι έστησε ένα δίκτυο εστιατορίων που απλώνεται σε όλο τον πλανήτη έρχεται κι αυτό καλοκαίρι στην Ελλάδα, για ένα Nobu festival σε δύο ταμπλό: στις 16 και 17/7 θα βρεθεί στο «Matsuhisa» του Αστέρα της Βουλιαγμένης, ενώ στις 18-22/7 θα δώσει το “παρών” στο «Matsuhisa» της Μυκόνου.
Ειδικά για τις ημέρες του φεστιβάλ, χαζεύοντας το γαλάζιο του κόλπου της Βουλιαγμένης, θα έχει κανείς την ευκαιρία να δοκιμάσει ένα special Omakase menu, για το οποίο ο διεθνούς βεληνεκούς σεφ θα βασιστεί, όπως και στις προηγούμενες επισκέψεις του, σε τοπικά ελληνικά προϊόντα. Το ειδικό μενού μπορεί να συνδυαστεί με λευκή και ροζέ σαμπάνια, καθώς και ροζέ κρασιά Προβηγκίας, υπό την επιμέλεια της Head Sommelier Μαριάννας Λαναρά, ενώ προσφέρεται η δυνατότητα κατανάλωσης μιας magnum φιάλης Whispering Angel στην ειδική τιμή των € 100. Στη Μύκονο τώρα, μόνο στις 21-22/7, και για περιορισμένες κρατήσεις, τα χαρακτηριστικά πιάτα του chef Νοbu θα συνοδεύονται με επιλεγμένες σαμπάνιες Dom Pérignon.