ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | Chef Patissier 2025

Το βραβείο Chef Patissier της χρονιάς θα βραβεύει τον chef patissier του οποίου οι δημιουργίες ξεχώρισαν και αξιολογήθηκαν με τον υψηλότερο βαθμό στα εστιατόρια που βαθμολογήσαμε στο ετήσιο σαφάρι των Χρυσών Σκούφων.

Μανώλης Στήθος

Ο Μανώλης Στήθος ξεπήδησε μέσα από τους κόλπους του αξέχαστου «Funky Gourmet» και έκτοτε δεν σταμάτησε στιγμή να εξελίσσει τη γλυκιά τέχνη του. Έδρα του αποτελεί πλέον το πολυτελές ξενοδοχείο «The Margi», όπου δημιουργεί εξαιρετικά επιδόρπια στο χρυσοσκουφάτο ρεστοράν «Patio» και στα υπόλοιπα εστιατόρια του ομίλου, η δράση του, όμως, αποδεικνύεται πολυσύνθετη και τις δημιουργίες του χαιρόμαστε ακόμα στο «Ιώδιo», το «Yaboo» και το «Nolita».