Βεράντα πάνω στην Καλντέρα της Οίας με εξαιρετική θέα. Ο πολυβραβευμένος Γάλλος σεφ Emmanuel Renaut δημιουργεί μια δυναμική και κομψή μοντέρνα κουζίνα, που συνδυάζει τη γαλλική γαστρονομική κουλτούρα με τις προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες από το νησί. Σεφ του εστιατορίου είναι ο ταλαντούχος Γιώργος Δόσπρας, ο οποίος αναδεικνύει τα πιάτα με φινέτσα και πολύ καλή τεχνική. Σέρβις υψηλού επιπέδου και άκρως εντυπωσιακή λίστα κρασιών με περισσότερες από χίλιες ετικέτες.