Σε ήσυχο σημείο του ξενοδοχείου που ευνοεί το ρομάντζο με άπλετη θέα στο Πίσω Λιβάδι και τη Μάρπησσα, το καλοκαιρινό αδερφάκι του βραβευμένου εστιατορίου «Hytra» ανανεώνει το γευστικό σκηνικό της Πάρου. Η σύγχρονη κουζίνα του, που επιμελείται ο βραβευμένος Γιώργος Φελεμέγκας και εκτελεί με ακρίβεια ο ταλαντούχος Χρήστος Κανουλάς, απαρτίζεται από σπεσιαλιτέ σαν το καρπάτσιο λαβράκι με ροδάκινο, αβγοτάραχο και νερό πράσινης ντομάτας, και τις γαρίδες carabineros με αφρό και emulsion αχινού.