ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ | ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Ex Machina

Βραβείο Top Notch

Σύγχρονη κουζίνα

 Αττική - Αθήνα - Παγκράτι, Εμπεδοκλέους 34, Παγκράτι

 6980675811

 www.exmachinagreece.com/

Ιδιοκτήτης: Άνταμ Κοντοβάς

Σεφ: Άνταμ Κοντοβάς

Ex Machina  - Χρυσοί Σκούφοι

Στο εστιατόριό του στο Παγκράτι, ο Άνταμ Κοντοβάς αναδεικνύει όχι μόνο το ταλέντο του, αλλά και τη γαστρονομική του «τρέλα», δημιουργώντας μια κουζίνα προσωπική, ανυπότακτη και σέξι, με ιδέες, γεύσεις και εικόνες χωρίς σύνορα. Από τα πιο ενδιαφέροντα πιάτα του είναι οι γαρίδες ταρτάρ με μέντα, αμύγδαλο και παστουρμά και το κουνουπίδι με μαύρο σκόρδο, τηγανητό ψωμί και εσπρέσο.

Χάρτης εστιατορίου