Στο μοντέρνο γαστρονομικό εστιατόριο του 5άστερου ξενοδοχείου «The Royal Senses/Curio by Hilton» η αφ’ υψηλού θέα σε παροτρύνει σε ρεμβασμό, και ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ Παύλος Κυριάκης επιμελείται μια γκουρμέ κουζίνα που συνδυάζει σύγχρονο δημιουργικό πνεύμα και κρητικά υλικά. Ξεχωρίζουν o αστακός με σκιουφιχτά μακαρόνια και σάλτσα μπισκ και η σφυρίδα με σταμναγκάθι, κρέμα φινόκιο, μύδια με κρούστα μυρωδικών και σος λευκού κρασιού.