Το εστιατόριο που δημιούργησε ο όμιλος Nice ‘n’ Easy στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης ανατρέπει τα δεδομένα των εστιατορίων των μουσείων στην Ελλάδα. Ο βραβευμένος σεφ Σταμάτης Μισομικές καλλιτεχνεί μια μοντέρνα κουζίνα με φυσιολατρικό χαρακτήρα που φέρνει τη γαστρονομία να στέκεται επάξια δίπλα στην τέχνη και κάνει τη διαφορά για φέτος. Αν και στο μέλλον η πρόταση θα εμπλουτιστεί περαιτέρω, προς το παρόν γευόμαστε τον αρτίστικο γαστρονομικό «Βιότοπο», το μενού του σεφ που αναπτύσσεται σαν μια conceptual γαστρονομική παράσταση με πρωταγωνιστές τη χλωρίδα και την πανίδα της ελληνικής γης.