Άναψαν φούρνοι, γκάζια, καμινέτα, roner, άναψε κι η μάχη στον ημιτελικό της περιφέρειας της Μεσογείου του S.Pellegrino Young Chef 2016, εδώ στο Τελ Αβίβ. Αυτή τη στιγμή ο Νίκος Μπίλλης χτίζει βήμα-βήμα το θαλασσινό "νόστιμον ήμαρ" του, ο Στέλιος Αρακάς παίζει με τα αρώματα του καπνού και της στάχτης, ο Σταμάτης Μισομικές ετοιμάζει μια συνάντηση ενός τσαγιού 19 βοτάνων με ένα σκουμπρί και ο Μιχάλης Μάρθας στήνει σκηνικό για ένα τετ ενός σολομού με διάφορες υφές παντζαριών.
Ο Στέλιος Αρακάς και το μαύρο ψωμί του.
Οι τέσσερις νεαροί Έλληνες που έχουν να αναμετρηθούν με έξι συνομηλίκους σεφ από την Τουρκία και το Ισραήλ, από ότι βλέπω τα πάνε περίφημα. Ο κριτής Olivier Campanha ήδη μου σχολίασε το υψηλό επίπεδο των ελληνικών συμμετοχών, οπότε.... cross your fingers.