Την Τρίτη 5 Ιουλίου στην κουζίνα του «CTC», ο Χριστόφορος Πέσκιας θα δίνει γαστρονομικές πάσες στον Αλέξανδρο Τσιοτίνη και τούμπαλιν: οι δύο βραβευμένοι σεφ, με αφορμή το closing party του εστιατορίου, θα δημιουργήσουν το μενού από κοινού. Δεδομένου ότι ο πρώτος έχει βάλει τη στάμπα του στην εξέλιξη της νέας ελληνικής κουζίνας στην Αθήνα λειτουργώντας ταυτόχρονα σαν ζωντανό… φυτώριο νέων ταλέντων κι ο δεύτερος είναι ένας από τους πιο αξιόλογους εκπροσώπους της νέας γενιάς στην ντόπια σκηνή, με εμπειρία σημαντικών κουζινών του εξωτερικού και ικανή παρουσία σε ελληνικό έδαφος, πριν παρουσιάσει το δικό του «CTC», η σύμπραξη ακούγεται παραπάνω από ενδιαφέρουσα.
Στο ειδικό για τη βραδιά μενού γευσιγνωσίας (το οποίο κοστίζει € 65 το άτομο χωρίς κρασί) θα συναντήσετε, ανάμεσα σε αλλά, τα εμβληματικά signature σουτζουκάκια του Χριστόφορου Πέσκια και την πιο πρόσφατη προχωρημένη παραλλαγή της χανιώτικης κρεατότουρτας του Αλέξανδρο Τσιοτίνη. Δεν θα λείπουν όμως και τα παντρέματα των δύο γευστικών στιλ* που ζωγραφίζουν στον ίδιο, δημιουργικά ελληνικό καμβά, που συνδυάζει τεχνική, συναίσθημα και πολιτισμικές αναφορές. Παράδειγμα; Γεμιστά (by Πέσκιας) και σούσι σαρδέλας (by Τσιοτίνης) σε… τρυφερό τετ α τετ. Κρατήσεις στο 2107228812.