Ο ταλαντούχος σεφ εκτός από το «AthensWas» στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου ανέλαβε και το «Αnemi Hotel» στη Φολέγανδρο.
Ξεκίνησε κι επίσημα η συνεργασία του ξενοδοχείου «AthensWas» με τον πολύ αξιόλογο σεφ Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο. To πρώτο σερί πιάτων με τη σφραγίδα του έκανε πρόσφατα πρεμιέρα στο ντιζαϊνάτο και με εξαιρετική θέα στην Ακρόπολη εστιατόριο «Sense» στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου – να αναφέρουμε ενδεικτικά τη χορτόπιτα με άγρια μεσσηνιακά χόρτα, φύλλο ελαιολάδου, κροκέτα με τραχανά και homemade κατσικίσιο γιαούρτι, το χοιρινό «αγκιναράτο» με χοιρινό μάγουλο, πουρέ λεμονάτης αγκινάρας, τοπιναμπούρ και λάδι άνηθου αλλά και το σπανακόρυζο, εν είδει ριζότο, με σπανάκι, βότανα, αφρό σπανάκι και γιαούρτι.
Ο βραβευμένος σεφ, ο οποίος βλέπει την ελληνική παράδοση με ανανεωτική διάθεση, χρησιμοποιώντας τοπικές κι εποχικές πρώτες ύλες και αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνικές, έχει αναλάβει και το «Lure Restaurant» του «Αnemi Hotel» στη Φολέγανδρο (του ίδιου ομίλου). Πέρα από το πιο γαστρονομικό βραδινό μενού, υπογράφει και την πρωινή και τη μεσημεριανή κάρτα των δύο ξενοδοχείων, που έχουν πλέον ενιαία γαστρονομική ταυτότητα.