Με περισσότερα από δέκα εστιατόρια που καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα γεύσεων από απλούς μεζέδες μέχρι σύνθετα menu, τα ξενοδοχεία του “Costa Navarino” είναι ένα από τα ελάχιστα resorts που κάνει μια ολοκληρωμένη γευστική πρόταση και υπηρετεί με σαφήνεια την ιδέα του γαστρονομικού τουρισμού. Άλλωστε, είναι γνωστές οι προσπάθειες που συνεχίζει να κάνει για την ανάδειξη του διατροφικού πλούτου της Μεσσηνίας τόσο σε επίπεδο πρωτογενούς παραγωγής όσο και σε επίπεδο τοπικής κουζίνας.
Ανάμεσα στα hot spot της γευστικής πρότασης του «Costa Navarino» ξεχωρίζουν σίγουρα το "Flame» με εξαιρετικές προτάσεις σε μεγάλη ποικιλία κρεάτων από την περιοχή και το εξωτερικό αλλά και σε ψάρι, η «Αρμύρα» με ιδιαίτερες θαλασσινές γεύσεις δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου και η Ελληνικότατη, βραβευμένη για την κουζίνα της, «Taverna». Δίπλα όμως σε αυτές τις προτάσεις αυτή τη χρονιά προστέθηκαν το παραλιακό «Barbouni» στο χώρο του οποίου δίνει δείγματα του ταλέντου του ο Χρύσανθος Καραμολέγκος οπότε αν μείνετε στο ξενοδοχείο φροντίστε να χαρείτε τις σπεσιαλιτέ του ˙ έτσι για να σας ανοίξουμε την όρεξη ξεχωρίζουμε: σαρδέλες τεμπούρα με βινεγκρέτ σύκου "Navarino Icons" και γλυκολέμονα "Navarino Icons", μύδια αχνιστά με σαφράν, λάιμ και aioli μάραθου, τηγανητό καλαμάρι με κρίταμο και ντρέσινγκ από τρεις μουστάρδες. Δεν θα παραλείψω επίσης το μεσογειακού προσανατολισμού και με ιταλικές αναφορές «Perovino» την κουζίνα του οποίου επιμελείται ο βραβευμένος με αστέρι Michelin Ιταλός chef Andrea Fusco.