ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καλοκαιρινό «Nikkei»

Από -
Καλοκαιρινό «Nikkei» - Χρυσοί Σκούφοι

Το γνωστό ιαπωνο-περουβιανό εστιατόριο ετοιμάζεται για το πρώτο του οpen-air αθηναϊκό καλοκαίρι.

Σε απόσταση αναπνοής είναι πια η θερινή σεζόν και ενώ περιμέναμε το «Νikkei» να μεταφερθεί στη Μύκονο, τελικά τα σχέδιά του άλλαξαν. Το επιτυχημένο ιαπωνο-περουβιανό εστιατόριο του Γιάννη Μωράκη και του Γιώργου Μελισσάρη κατά πάσα πιθανότητα το καλοκαίρι του θα το περάσει στο Κολωνάκι μεν, σε άλλο, πιο open air σημείο δε: θα αφήσει για μερικούς μήνες την οδό Λεβέντη, για να πιάσει πόστο κάτω από τα μπαλκόνια του «St. George Lycabettus», στην όμορφη Πλατεία Δεξαμενής, πάντα με τον πολύ καλό Θάνο Στασινό στην κουζίνα του και τα βραβευμένα κοκτέιλ του Σπύρου Κερκύρα και της Μαίρης Ταλαιπώρου. Κάτι μάθαμε και για ένα lounge bar για ποτό και fingerfood. Θα επενέλθουμε σύντομα με τις εξελίξεις.

*Το «Nikkei» είναι υποψήφιο για Χρυσό Σκούφο και Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας.

Δοκιμάστε το και βαθμολογήστε το στην ψηφοφορία για το Βραβείο του 2018.