ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο τριάστερος Peter Knogl για δύο βράδια στη «Σπονδή»

Από -
Ο τριάστερος Peter Knogl για δύο βράδια στη «Σπονδή» - Χρυσοί Σκούφοι

Ο Γερμανός σεφ του «Cheval Blanc» στο ξενοδοχείο «Les Trois Rois» της Βασιλείας είναι ο επόμενος καλεσμένος της «Σπονδής».

Από τις σημαντικές φιγούρες της ελβετικής γαστρονομικής σκηνής, ο Peter Knogl, ο Γερμανός σεφ του τριάστερου «Cheval Blanc» στο ξενοδοχείο «Les Trois Rois» της Βασιλείας, είναι ο επόμενος καλεσμένος της «Σπονδής». Για δύο βράδια, την Κυριακή 6 και τη Δευτέρα 7/5, φέρνει στην Αθήνα τη γαλλική –με μεσογειακές και ασιατικές επιρροές– κουζίνα του μέσα από ένα μενού πέντε πιάτων (€ 160 ανά άτομο), με συνθέσεις όπως η καραβίδα langoustine με κάρι μαντράς και πράσινο μήλο ή η αντρεκότ ιαπωνικού wagyu με βινεγκρέτ κρεμμυδιών και μπάμιες.