Πρόσφατα φάγαμε από τα χέρια του στην βραβευμένη με ουκ ολίγους αλλεπάλληλους Χρυσούς Σκούφους «Τομάτα» στην Χαλκιδική έναν πραγματικά εξαιρετικό ροφό με ζαμπαγιόν αχινού και φύκια Κρήτης, φινετσάτο, φουλ ιωδίου – θάλασσα στα καλύτερά της. O Χρύσανθος Καραμολέγκος, σεφ που έχει διαγράψει σημαντική πορεία στο χώρο της δημιουργικής μεσογειακής κουζίνας εν Ελλάδι, και που περιμένουμε να δούμε κάποια στιγμή να επιστρέφει «εστιατορικά» και στην Αθήνα (κάτι που έχει πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού του), πάντα είχε τη θάλασσα σε περίοπτη θέση στις δημιουργίες του. Κι αυτό το καλοκαίρι, ξεκίνησε μια θαλασσινή συνεργασία και με την «Costa Navarino», αναλαμβάνοντας το εστιατόριο «Barbouni» πάνω στην παραλία The Dunes. Φρέσκο ψάρι, λαχανικά, βότανα και φρούτα από τα μποστάνια του ξενοδοχείου και τοπικά υλικά είναι τα βασικά συστατικά του μενού, όπου οι επισκέπτες του μεσσηνιακού resort θα συναντήσουν πιάτα όπως σαρδέλες τεμπούρα με βινεγκρέτ σύκου και γλυκολέμονο, μεσσηνιακή σφέλα με μαρμελάδα τομάτας και λεμονιού.