Τρία ξενοδοχεία της Σαντορίνης, δέκα εξαιρετικοί σεφ, ένα σπουδαίο γαστρονομικό ταξίδι.
Αλλεπάλληλα ραντεβού με εμβληματικές φιγούρες του διεθνούς γαστρονομικού στερεώματος σας επιφυλάσσουν από τις 25 Ιουνίου μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου τα εστιατόρια Lycabettus (Andronis Luxury Suites), Lauda (Andronis Boutique Hotel Oia) και Τhroubi (Αndronis Concept). Το 4ο Andronis Gastronomy Festival ξεκινά με τον δικό μας Θάνο Φέσκο (25/6) Assistant Head Chef στο τριάστερο Geranium της Κοπεγχάγης, και συνεχίζει με τον Gert de Mangeleer του επίσης τριάστερου βελγικού Hertog Jan (9-10/7), τον Σουηδό Fredrik Berselius, o οποίος κατάφερε να κερδίσει το δεύτερό του αστέρι τέσσερις μόλις μήνες αφότου άνοιξε το εστιατόριο του Aska στο Brooklin (19-20/7) και τον Frederic Anton, το εξαιρετικά δημιουργικό σεφ του πολυβραβευμένου παρισινού Le Pre Catelan (4-5/8)
Τον ίδιο μήνα, στις 12-13, τη σκυτάλη παίρνει ο Paolo Casagrande του περίφημου τριάστερου Lasarte της Βαρκελώνης, για να ακολουθήσουν ο σπουδαίος αυστριακός Jakob Jan Boerma (18-19/8) του εστιατορίου De Leest στην Ολλανδία και ο επίσης πολύ δυνατός David Garcia (23-23/8) που δούλεψε επί χρόνια στο εμβληματικό eL Bulli, πριν συνεχίσει και διακριθεί στο εστιατόριο Tomas. O τριάστερος Emmanuel Renaut, chef-patron του Flocons de Sel στις γαλλικές Άλπεις, ο οποίος συνεργάζεται με τα Andronis έχοντας αναλάβει την επιμέλεια του εστιατορίου Lauda, του Andronis Boutique Hotel, δίνει κι εκείνος, φυσικά το “παρών” στις 27-28/8. Μετά από τον ταλαντούχο Ντίνο Φωτεινάκη, executive chef του μυκονιάτικου Bill & Coo, που θα βρίσκεται στην Σαντορίνη στις 8/9, το φεστιβάλ κλείνει με τον ερχομό του Pere Planaguma, σεφ του διάστερου Les Cos of Olot στη Χιρόνα στις 15 και 16/9.