Κάθε μεγάλη γαστρονομική γιορτή του αθηνοράματος έχει την εξαιρετική δροσιά που της χαρίζει το ασυναγώνιστο ντουέτο που φτιάχνουν το light sparkling φυσικό μεταλλικό νερό των Ιταλικών Άλπεων S.Pellegrino και το φυσικό μεταλλικό νερό της Τοσκάνης Acqua Panna. Ειδικά μάλιστα φέτος που ο εμβληματικός θεσμός των Χρυσών Σκούφων έκανε ένα δροσερό, νέο ξεκίνημα στους επιβλητικούς χώρους του πολυτελούς ξενοδοχείου "Athenaeum InterContinental", βρέθηκαν και πάλι δίπλα του ως χορηγοί αποδεικνύοντας περίτρανα τη βαθιά σχέση που έχουν συνάψει με τον κόσμο της γαστρονομίας.
Γιατί είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο πως αν υπάρχουν δύο νερά που συνδέονται απόλυτα με το fine dining σε παγκόσμιο επίπεδο αυτά είναι χωρίς αμφιβολία το S.Pellegrino και το Acqua Panna που συντρόφευσαν τους προσκεκλημένους της λαμπερής βραδιάς ήδη από το ξεκίνημά της. Όσα ακολούθησαν κατά τη διάρκεια της φετινής 31ης απονομής των Χρυσών Σκούφων ήταν όπως πάντα μια γιορτή αφιερωμένη στους καλύτερους των καλύτερων της ελληνικής γαστρονομίας, σε εκείνους δηλαδή που εξελίσσουν τη γεύση και την ανεβάζουν στο επόμενο επίπεδο.
Το ίδιο κάνει και ο Jacob Jan Boerma, ο guest chef της φετινής βραδιάς που άφησε για λίγο τα αστεράτα εστιατόρια του ανά τον κόσμο προκειμένου να μαγειρέψει αυτοπροσώπως και με τη συνδρομή του επιδραστικού σεφ Παύλου Κυριάκη το εξαιρετικό μενού που απόλαυσαν οι εκλεκτοί καλεσμένοι της απονομής. Οι υψηλού επιπέδου δημιουργίες έμειναν αξέχαστες σε όσους είχαν την ευκαιρία να τις χαρούν και φυσικά απογειώθηκαν χάρη στις εκλεπτυσμένες φυσαλίδες του S.Pellegrino και τη βελούδινη γεύση του Acqua Panna.