ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η σπέσιαλ καλοκαιρινή T2 Volkswagen μπάρα του «Mr Peacock»

Από -
Η σπέσιαλ καλοκαιρινή  T2 Volkswagen  μπάρα του «Mr Peacock»  - Χρυσοί Σκούφοι

Το talk οf the town bar του Χαλανδρίου, με οδηγό τον έμπειρο Χάρη Δάρρα μπήκε σε « conceptικό» καλοκαιρινό mood ,κάνοντας γενικό ρετούς στην αυλή του. Στη θέση που ήταν τα τραπεζάκια πλέον βρίσκεται μια διαφορετική και απρόσμενη μπάρα με, ταξιδιάρικο feeling. Πρόκειται για ένα T2 Volkswagen, που έχει κοπεί στη μέση και η καρότσα του έχει μεταμορφωθεί σε πανέμορφο pop up “surf bar”. Η πρωτότυπη μπάρα συνοδεύεται με ένα πολύ summer ντεκόρ, με highlight τις ξύλινες σανίδες του surf και θα μείνει «παρκαρισμένη» στην ανασχεδιασμένη αυλή μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Στο τιμόνι κάθε φορά, θα συναντάμε κάποιον guest bartender που θα « χτυπάει» πέντε διαφορετικές συνταγές εμπνευσμένες από ένα βασικό καλοκαιρινό θέμα. Το ντεμπούτο έγινε με τον Δημήτρη Τσάλα του «The Bank Job», σε tropical μιξαρίσματα.

Στη συνέχεια ακολουθούν πολλές και ιντριγκαδόρικες ενότητες. Με σειρά προτεραιότητας, το «Gin και Tonic bar», όπου ο Ανδρέας Σανιδιώτης του “Lost and Found” θα σερβίρει τις δικές του εκδοχές gin tonic, συν tailor made επιθυμίες, με επιλογή ανάμεσα σε δέκα διαφορετικά gin και bitters. Ακολουθεί το «Aperitivo bar», που αναλαμβάνει να στήσει η ομάδα του «Boogie Bar» και περιλαμβάνει συνταγές που πατάνε στο Campari και στο Aperol. Μετά η φάση γίνεται «Mexican» με τον ειδικό Στέλιο Παπαδόπουλο να παίζει με τις μίξεις της τεκίλας, και παραμένει σε έντονη καλοκαιρινή διάθεση με το επόμενο «Tiki Bar».

Μια άλλη ενότητα με καλεσμένο, τον one and only Σπύρο Κερκύρα, είναι τα «Funky Frozen», που σίγουρα θα δροσίσουν όσους παραμένουν στην Αθήνα, μέσα στη καρδιά του Αυγούστου και θα δώσουν την σκυτάλη στα «Cuba cocktails». Το πολύ ενδιαφέρον project θα ολοκληρωθεί με το «bubbles bar» και τους experts δημιουργούς των premium αναψυκτικών 3 cents να προτείνουν φρέσκα long drinks. Σημειώστε ότι κάθε concept θα τρέχει για πέντε μέρες από Τρίτη έως Σάββατο.