Για τρία συνεχόμενα σαββατοκύριακα, ο σεφ του «Ekies All Senses Resort» στη Βουρβουρού Δημήτρης Παμπόρης, έχει καλεσμένους στην κουζίνα του. Οι καταξιωμένοι στην εγχώρια σκηνή σεφ Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος («Kastri Bistro» στην Πολιτεία), Αθηναγόρας Κωστάκος («Bill & Coo» στη Μύκονο) και Δημήτρης Δημητριάδης («Αrtisanal» στην Κηφισιά), παρουσιάζουν στο Treehouse, το στιλάτο γκουρμέ εστιατόριο του ξενοδοχείου, από ένα set menu (8-9 πιάτα και wine pairing, € 130 το άτομο), καθένα με τη δική του γαστρονομική προσωπικότητα και καλό σκόπό.
Την αρχή στις«Cooking for Charity» βραδιές, που έχουν περιορισμένο αριθμό θέσεων –δέκα άτομα ανά βραδιά– και μέρος των εσόδων των οποίων θα διατεθεί για την ενίσχυση του έργου του ιδρύματος Αγία Βερονίκη - Σπίτι Στοργής που βρίσκεται στον Άγιο Παύλο στη Νικήτη Χαλκιδικής, κάνει ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, στις 27 και 28/8, βλέποντας τα γεμιστά, τον μεσσηνιακό μπακαλιάρο τσιλαδιά και το στιφάδο με ανανεωτική διάθεση. Αμέσως μετά την κουζίνα του «Treehouse» δανείζεται ο... πολιτογραφημένος μυκονιάτης Αθηναγόρας Κωστάκος ξεδιπλώνοντας στις 3 και 4/9 ένα πολύ ενδιαφέρον θαλασσινό κατά βάση μενού, ανάμεσα στα πιάτα του οποίου θα συναντήσετε τον περίφημα αχινό Bloody Mary, ένα πολύ καλοκαιρινό λαβράκι ταρτάρ με χυμό λάιμ, ξύσμα εσπεριδοειδών και κόλιανδρο, τσίλι και χυμό καρπουζιού κι έναν αστακό... βασιλιά. Το τελευταία σαββατοκύριακο του event, στις 10 και 11/9, θα φέρει στη Χαλκιδική τον Δημήτρη Δημητριάδη και μαζί του καλαμάρι «σπανακόπιτα», σκορπίνα ψητή με κολοκύθια γεμιστά αλλά και μια πουλάδα της Βρέστης με spaetzle τραχανά, ντομάτα και φρέσκια τρούφα. Πληροφορίες και κρατήσεις στο 2375091000.