Θα μπορούσαμε να το θεωρήσουμε ναυαρχίδα της γευστικής πρότασης που κάνει η «Costa Navarino». Μάλλον περί αυτού πρόκειται παρά το γεγονός ότι το resort διαθέτει πολλές και ενδιαφέρουσες γαστρονομικές προτάσεις στα εστιατόριά του. Το πρώτο στοιχείο που δίνει στο «Flame» δικαίωμα στον τίτλο είναι η μοναδική βεράντα που υπερίπταται ενός καταπράσινου χαλιού που σηματοδοτεί την παρουσία του γηπέδου γκολφ. Το δεύτερο είναι φυσικά η υπέροχη θέα με το μάτι να αγκαλιάζει ελαιώνες, αμπέλια, μακρινές κορυφογραμμές και το γαλάζιο της θάλασσας. Παρ’ όλα αυτά όσο και να γοητεύει το περιβάλλον του «Flame», κερδίζει τον τίτλο της ναυαρχίδας χάρη στο υψηλό επίπεδο της γευστικής πρότασης που κάνει (στην κουζίνα ανέλαβε τα ηνία ο executive chef Άγγελος Καλιντέρης) με κύριο προσανατολισμό το concept «steak house» το μενού κινείται και σε άλλα πεδία που αγγίζουν τόσο την ελληνική όσο και τη γαλλική κουζίνα. Τόσο από άποψη θέσης όσο και από άποψη πρότασης το «Flame» προσελκύει μια ιδιαίτερα κοσμοπολίτικη πελατεία που δίνει μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στο χώρο.
Σε ότι αφορά το κρέας, το Angus beef σε διάφορες κοπές, αποτελεί τη βάση και πλαισιώνεται από προτάσεις που προέρχονται από τον Ελλαδικό χώρο (εξαιρετική τόσο σε ψήσιμο όσο και σε γεύση σπαλομπριζόλα) μέχρι την Ιαπωνία (Wagyu). Η ποιότητα και ο τρόπος διαχείρισης του κρέατος είναι ο σοβαρότερος λόγος για να δειπνήσετε στο «Flame». Αξίζει όμως να δοκιμάσετε την πολύ καλή κρεμμυδόσουπα ή τα λαζάνια με μάγουλα μόσχου ή, γιατί όχι, ψάρι στη σχάρα, το οποίο παρά την προτίμηση του «Flame» στο κρέας είναι μια προκλητική επιλογή. Τα γλυκά που υπογράφει ο Γιάννης Βλασίου είναι στο ύψος της συνολικής πρότασης. Το ίδιο ισχύει και για τη wine list και για τις προτάσεις του head sommelier Μάνου Κεντικελένη.