Ο κύκλος κλείνει, και ο Αθηναγόρας Κωστάκος ανακοίνωσε και επίσημα ότι μετά από δέκα χρόνια επιτυχούς παρουσίας στην κουζίνα του εστιατορίου «Bill & Coo» του ομώνυμου μυκονιάτικου ξενοδοχείου, ένα δυνατό σερί ευρηματικών γευστικών συνδυασμών και αλλεπάλληλες διακρίσεις στους Χρυσούς Σκούφους, «αποχωρεί», όπως μας ενημέρωσε, «μαζί με την ομάδα του». Από τα τέλη Αυγούστου το μενού δεν θα φέρει την υπογραφή του. Σύντομα θα σας γράψουμε τόσο για το νέο γευστικό προφίλ του εστιατορίου όσο και για τα επόμενα βήματα του ταλαντούχου –από τους πιο αξιόλογους της γενιάς του – σεφ, που είναι πολύ πιθανό να παρουσιάσει, εν ευθέτω χρόνω, το δικό του εστιατόριο, ενώ ετοιμάζει κι ένα ακόμη concept εκτός συνόρων. Πιο άμεσα πάντως, και μέχρι να σχηματοποιηθούν τα σχέδιά του, μπορείτε να δώσετε ραντεβού με τον ίδιο και την κουζίνα του και στο Ημεροβίγλι: στις 27/8 θα βρεθεί καλεσμένος του Άνταμ Κοντοβά στο «Mylos», στο πλαίσιο του μίνι γαστρονομικού φεστιβάλ του εστιατορίου, όπου και θα συνδημιουργήσουν ένα ελληνικό μενού βασισμένο στα προϊόντα της εποχής.