Συνδημιουργεί με τον σεφ του εστιατορίου Μιχάλη Νουρλόγλου ένα πολύ ενδιαφέρον four hands menu.
Επόμενος guest στο εστιατόριο του «Αthenaeum InterContinental», που αυτόν τον καιρό μας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουμε τη μαγειρική κάποιων πολύ αξιόλογων σεφ που παίζουν σε εξω-αθηναϊκό τερέν, είναι ο Τάσος Στεφάτος. Αξιολογότατος, ιδιαίτερα δημιουργικός, ο Κεφαλλονίτης σεφ που έχει περάσει από σπουδαία εστιατόρια της Ελλάδας («Σπονδή», «Hytra»,« Galazia Hytra», το «Botrini’s» και το «All Senses Gastronomy» και του εξωτερικού και το περασμένο καλοκαίρι μάς άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με τη δουλειά του στη «Veranda» στη Λευκάδα, λίγο προτού μας δώσει νέο ραντεβού στο ολοκαίνουργιο «Canaves Epitome» που θα ανοίξει τον Μάιο στην Οία, ανταλλάσσει μαγειρικές πάσες το Σάββατο 24/3 με τον σεφ του «Premiere» Μιχάλη Νουρλόγλου σε ένα ιντριγκαδόρικο γαστρονομικά μενού (€ 85 ανά άτομο με wine pairing) με διπλή υπογραφή.
To menu degustation
Καλωσόρισμα
Καπνιστό χέλι «brandade» με παντζάρι, χρένο, φρούτο του πάθους και άνηθο τουρσί
Cuvée Julien, Chateau Magneau Ποικιλία: Sauvignon Blanc, Semillon
«Calamarata» με pesto θαλασσινών και chips από φύκι nori
Δρυός Μαλαγουζιά, Κτήμα Καραδήμου Ποικιλία: Μαλαγουζιά
Τοπιναμπούρ ψητό με νεροκάρδαμο, αχλάδι, καβουρδισμένο αμύγδαλο και σπιτική πρόβεια coppa
La Gitana, Hidalgo Manzanilla Ποικιλία: Palomina
Αστακός στο ζωμό του με χαμομήλι
Άσπρος Λαγός, Οινοποιία Δουλουφάκη Ποικιλία: Βιδιανό
«Μπακαλιάρος με κολοκύθι»
Fume, Κτήμα Καριπίδη (Sauvignon Blanc) Ποικιλία: Palomina
Ελαφριά mousse τυριού, λεμόνι και παγωτό κακάο – καρύδα
Άνθεμις ΕΕΟΣ Σάμου Ποικιλία: Μοσχάτο
Σοκολατάκια