Ο Παύλος Κυριάκης αναλαμβάνει την κουζίνα στο ατμοσφαιρικό rooftop εστιατόριο της Μητροπόλεως.
Ο χρυσοσκουφάτος σεφ Παύλος Κυριάκης που μας έχει εντυπωσιάσει επί σειρά ετών στη Σαντορίνη θα βρίσκεται αυτοπροσώπως από το Σάββατο 7/12 στην κουζίνα του ατμοσφαιρικού rooftop εστιατορίου «The Zillers» της Μητροπόλεως, έτοιμος για νέες γαστρονομικές περιπλανήσεις αυτήν τη φορά επί αθηναϊκού εδάφους. Κάποιες από τις σπεσιαλιτέ του σαν τη μοσχαρίσια στηθοπλευρά που μαγειρεύεται για 48 ώρες και σερβίρεται με σάλτσα από πετιμέζι και τρεις υφές καρότου ή το λαβράκι σε κρούστα αμυγδάλου με σπανάκι, γαρύφαλλο και παρμεζάνα φανερώνουν τη fine dining χροιά που θα έχει το βραδινό μενού, ενώ το άγγιγμα του σεφ θα έχει τόσο η πιο βατή μεσημεριανή κάρτα του εστιατορίου όσο και το ειδικό barfood menu. Περισσότερα θα σας πούμε σύντομα.