Γιορτάζοντας φέτος τα είκοσί της χρόνια στην ελληνική γκουρμέ σκηνή, η «Σπονδή» υποδέχεται εκ νέου, στο πλαίσιο του γαστρονομικού της φεστιβάλ, έναν πολύ σημαντικό Γάλλο σεφ, τον Emmanuel Renaut. Την Τρίτη 27 και την Τετάρτη 28/9 ο chef patron του «Flocons de Sel» στη Μegeve, που απέκτησε το πρώτο του αστέρι το 2003, για να ακολουθήσουν το δεύτερο το 2006 και το τρίτο το 2012, θα ξετυλίξει στο εστιατόριο του Παγκρατίου την κομψή, εμπνευσμένη από το terroir της Άνω Σαβοΐας κουζίνα του, μέσα από ένα μενού (9 στάδια, € 150 το άτομο) με αλπικό αέρα. Ανάμεσα στις υψηλού επιπέδου δημιουργίες που θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει το αθηναϊκό κοινό, amuse bouches με αρώματα βουνού, καπνιστός κρόκος αβγού με μανιτάρια και καφέ, ποταμίσιες καραβίδες με ζωμό από το κέλυφός τους και αμύγδαλα, χοιρινό φιλέτο σε ζωμό αρωματισμένο με μελίλωτο, με κρόκο αβγού και βότανα και λαγόπους (που είναι ένα είδος αγριόγαλου) με μαύρες τρομπέτες, αλλά και τάρτα με σύκο και παγωτό άχυρο.