Τελικά σήμερα μπήκαν οι οριστικές υπογραφές της συνεργασίας του Μιχάλη Νουρλόγλου με το Intercontinental με τον βραβευμένο από τους Χρυσούς Σκούφους σεφ να αναλαμβάνει το «Premiere», τώρα που ο Jean-Charles Metayer έχει αποχωρήσει. Δεν θα φανούν αμέσως βεβαίως οι αλλαγές στην κουζίνα του εστιατορίου μέχρι ο Νουρλόγλου να συντονιστεί με το νέο σκηνικό. Είναι όμως σίγουρο ότι μέχρι τις γιορτές θα παρουσιάσει πιάτα ημέρας και πως τα εορταστικά μενού Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς θα έχουν την υπογραφή του. Όπως μου είπε ο ίδιος «αισθάνεται πολύ ωραία στο καινούργιο του πόστο, και πως νοιώθει πιο ελεύθερος εν συγκρίσει με το “Abovo” , να ανεβάσει ένα σκαλί πιο πάνω την γαστρονομική του πρόταση».
Εν τω μεταξύ μια άλλη πλευρά της δουλειάς του παρουσιάζεται ήδη στο εστιατόριο του «Μπράλου» στο “Yoleni’s”, ενώ επίκειται και η υλοποίηση της συνεργασίας του με το μπαρ-ρέστοραν “Borsalino”. Εκεί θα παρουσιάσει δημιουργικά τάπας με έμπνευση το μεσογειακό τετράγωνο Ελλάδα - Ισπανία –Γαλλία – Ιταλία με πιάτα όπως λ.χ. homemade καπνιστός σολομός με πράσινο μήλο και κρέμα σμέτανα αρωματισμένη με βανίλια, χοιρινό μάγουλο με μους πατάτας και γραβιέρα Νάξου, ή canoli με φυστίκι Αιγίνης και βατόμουρα.