ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σύγχρονη ελληνική κουζίνα και έξυπνα κοκτέιλς για... όλες τις αισθήσεις στη Χαλκιδική

Από -
Σύγχρονη ελληνική κουζίνα και έξυπνα κοκτέιλς για... όλες τις αισθήσεις στη Χαλκιδική - Χρυσοί Σκούφοι

Το φετινό μενού στο «Bubo» του «Ekies All Senses Resort» επιβεβαιώνει το ταλέντο του chef Δημήτρη Παμπόρη αλλά και την επιτυχημένη σύνθετη πρόταση που κάνει το resort σε επίπεδο design, φυσικού περιβάλλοντος και γαστρονομίας με ελληνικό πρόσημο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα σε ότι αφορά τη γεύση αποτελεί η εξαιρετική σύγχρονη εκδοχή της χωριάτικης σαλάτας αλλά και οι γευστικότατες κολοκυθοκορφάδες που γεμίζονται με γαρίδες και δέχονται το χάδι ενός ευφάνταστου αβγολέμονο. Για τους πιο τολμηρούς όμως η γευστική πρόταση αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον αν βάλουν στο τραπέζι σαν συνοδευτικό των πιάτων κάποια από τα ευφάνταστα signature κοκτέιλς που έχουν σχεδιάσει ο F & B Απ. Παπαδόπουλος και ο ταλαντούχος mixologist Δημ. Σιμιτσίδης. Πρωτότυπο και εξαιρετικά ευχάριστο για aperitif χάρη στην προσθήκη διοξειδίου του άνθρακα το carbonated Negroni είναι ότι πρέπει για να προετοιμάσει τη συνέχεια. Σε ότι αφορά τα συνοδευτικά των πιάτων ανάμεσα στις πολλές προτάσεις συγκρατήσαμε το spicy cucumber (Βότκα, σιρόπι τσίλι και αγγούρι) και το Bubo's Mule, μια πρωτότυπη και γευστική εκδοχή του διάσημου κοκτέιλ.
Ακόμα και αν δεν είστε ένοικος του ξενοδοχείου η συνολική γευστική εμπειρία αξίζει με το παραπάνω τη μετακίνηση. Φυσικά ακόμα καλύτερο είναι να περάσετε κάποιες μέρες στο «Ekies All Senses Resort». Θα σας επιβεβαιώσει ό,τι υπόσχεται το όνομά του.