Ντιζαϊνάτη κομψότητα με αρτίστικα στοιχεία στον ημιυπαίθριο χώρο του ομώνυμου boutique hotel, αλλά και τραπέζια στο ψηλότερο επίπεδο, με θέα στον κόλπο του Ορνού. Ο executive chef Ιπποκράτης Αναγνωστέλης μεταφράζει με επιτυχία και εξαιρετική τεχνική μυκονιάτικες κι ελληνικές ευρύτερα γεύσεις, σε πιάτα που χαρακτηρίζει η νοστιμιά, η πρωτοτυπία και η ισορροπία. Must taste η φρέσκια πάστα σε ζωμό καλαμαριού με χαβιάρι οssetra, η σφυρίδα confit σε ελαιόλαδο με ζωμό καπνιστών οστράκων, η κρητική “cacio e pepe” σε ζωμό αρνιού, στακοβούτυρο και κρέμα από ξηρό ανθότυρο, η μυκονιάτικη “κρεμμυδόπιτα”. Πολύ καλή wine list και wine pairing επιπέδου από τον sommelier Άγγελο Αγγελόπουλο.