ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2024: Η μεγάλη γιορτή της γεύσης ξεκινά

Από -
Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2024: Η μεγάλη γιορτή της γεύσης ξεκινά - Χρυσοί Σκούφοι

Το πιο συναρπαστικό γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς, οι Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας, ζεσταίνει τις κατσαρόλες του! Από 12 Σεπτεμβρίου έως και 9 Οκτωβρίου, οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς μάς περιμένουν για άλλη μία χρονιά στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας, στρώνοντας τραπέζι για μια μεγάλη γευστική γιορτή, με ειδικά μενού σε ακόμη πιο ειδικές τιμές, αλλά και σπουδαία γαστρονομικά δώρα να ψάχνουν τυχερούς αποδέκτες!

Για τέσσερις εβδομάδες, περισσότερα από 100 κορυφαία εστιατόρια και ταβέρνες ανά την επικράτεια ανοίγουν τη σάλα τους για μια μεγάλη γευστική γιορτή: μια γαστρονομική εξτραβακγκάντσα που θα μας ταξιδέψει απ’ άκρη σ’ άκρη της χώρας, με τελικό προορισμό την αφρόκρεμα της εστιατορικής σκηνής και πρωταγωνιστές τα εστιατόρια που βραβεύτηκαν φέτος με Χρυσό Σκούφο, Top Notch ή/και Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας.

Ειδικά μενού σε προνομιακές τιμές, που στις περισσότερες των περιπτώσεων αγγίζουν το -50% της αρχικής αξίας, και με ευκαιρίες για σπάνια wine pairings, συνθέτουν τη χάρτα των φετινών Ημερών Βραβευμένης Γαστρονομίας, οι θέσεις για τις οποίες αναμένεται, όπως κάθε χρόνο, να εξαντληθούν εν ριπή οφθαλμού και μάλιστα όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά σε όλη την Ελλάδα. Γι’ αυτό… λάβετε τα μέτρα σας!

Γιατί όπως κάθε χρόνο, εκτός από το κορυφαία γαστρονομικά spots της πρωτεύουσας, οι Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας θα μας μας αποκαλύψουν τα νοστιμότερα εστιατόρια όλης της χώρας, από την Κέρκυρα ως τη Σύρο, με στάσεις σε Τήνο, Πάρο, Μύκονο και Σαντορίνη, αλλά κι απ’ το Αμύνταιο και τη Θράκη μέχρι τη Ρόδο και την Κω, μέσω Μεσσηνίας, Λέρου, Ηρακλειάς και Κρήτης, με ενδιάμεσο σταθμό, φυσικά, τη Θεσσαλονίκη!

Πρωτοποριακή και κλασική ελληνική κουζίνα, αλλά και σύγχρονη διεθνής, fusion ασιατική και Nikkei, το πανόραμα γευστικών απολαύσεων αψηφά όλα τα γεωγραφικά σύνορα, παρουσιάζοντάς μας συναρπαστικές δημιουργίες που μας ταξιδεύουν.

Τα μενού όλων των βραβευμένων εστιατορίων μαζί με τις τιμές τους βρίσκονται στην ιστοσελίδα, αλλά και στο τεύχος του "αθηνοράματος" που κρατάτε, ενώ σε ό,τι αφορά τα πρακτικά, το event θα πραγματοποιείται 4 ημέρες την εβδομάδα (Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή), ενώ οι κρατήσεις θα γίνονται τηλεφωνικά απευθείας στα εστιατόρια, με προπληρωμή του δείπνου.

Παράλληλα, όσες πληρωμές πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά στην ειδική ιστοσελίδα, ή επιτόπου στα εστιατόρια με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς, μπαίνουν σε κλήρωση για δύο μεγάλα γαστρονομικά τριήμερα για δύο άτομα, με διαμονή στο ξενοδοχείο "Grande Bretagne" και δείπνα στα βραβευμένα εστιατόρια "GB Roof Garden" και "SENSE Restaurant", αλλά και για τριάντα δείπνα των δύο ατόμων σε βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα.

Κάθε συναλλαγή με κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς στα βραβευμένα εστιατόρια αντιστοιχεί σε μία συμμετοχή στην κλήρωση, ενώ κάθε online προπληρωμή για τα βραβευμένα μενού στο www.xrysoiskoufoi.gr/vravevmeni_gastronomia/ (εφόσον έχει προηγηθεί τηλεφωνική κράτηση στο εστιατόριο) εξασφαλίζει 5 συμμετοχές.