Το κύριο εστιατόριο του ξενοδοχείου «Olivar Suites» σερβίρει το βραδινό του μενού σε μια κομψή βεράντα πλάι στην ατμοσφαιρικά φωτισμένη πισίνα, με το κτίριο του παλιού ελαιοτριβείου και τη θάλασσα στο φόντο. Ο βραβευμένος από τους Χρυσούς Σκούφους Σπύρος Αγιούς μαγειρεύει στον τόπο καταγωγής του μια μοντέρνα ελληνική κουζίνα υψηλού επιπέδου, χρησιμοποιώντας εξαιρετικές τοπικές πρώτες ύλες και αποδίδοντας εκ νέου εμβληματικές κερκυραϊκές, και όχι μόνο, σπεσιαλιτέ με ουσιαστικό και σοφιστικέ τρόπο.