Στη φιδωτή βεράντα που ακολουθεί την καμπύλη του γκρεμού προσφέροντας εντυπωσιακή θέα στην Οία, το Ημεροβίγλι και τα Φηρά και μια ρομαντική ατμόσφαιρα, ο βραβευμένος σεφ Olivier Campanha προτείνει τη φινετσάτη μεσογειακή κουζίνα του, με πετυχημένες γευστικές ισορροπίες και πρωτότυπους συνδυασμούς υλικών. Οι γαλλικές τεχνικές αναδεικνύουν ελληνικές πρώτες ύλες, όπως στην “κακαβιά” από πετρόψαρα με σκορπίνα, γαριδάκι συμιακό και σκορδαλιά σαφράν ή στη “Σαντορίνη”, με βελουτέ φρέσκιας φάβας, καρίκι Τήνου, κάπαρη και μήλο. Ο μεσογειακός αστακός στη σχάρα με πουρέ καλαμποκιού και ταρτελέτα με τη δαγκάνα του και το σπονδυλωτό αρνάκι με σελινόριζα αργοψημένη σε πηλό και πατάτα ψημένη σε Vinsanto, ανήκουν στα must.