Είναι η εντυπωσιακή θέα στον κόλπο των Βλυχών και τη θάλασσα καθώς και η εξόχως φιλόξενη αύρα της βεράντας στο εστιατόριο του πολυτελούς ξενοδοχείου Lindos Blu, εκείνα που λειτουργούν ως ιδανικά ορεκτικά. Η γευστική εμπειρία εδώ σκηνογραφείται από τους σεφ Μάριο Αντωνούρη και Βάιο Σαλαγιάννη -όπως επίσης και από τον pastry chef Αργύρη Παπαχριστοδούλου- και χαρακτηρίζεται τόσο από μία μοντέρνα προσέγγιση της ροδίτικης και κατ' επέκταση της ελληνικής κουζίνας όσο και από σύγχρονες, διεθνείς επιρροές. Αρκετά αξιόλογη λίστα κρασιών αλλά και aperitivo cocktails.