Ευχάριστος και όμορφα σχεδιασμένος ο ανοιχτός χώρος του Aura, με τη θέα και τον ήχο της θάλασσα σε απόσταση αναπνοής και μια μεγάλη open kitchen με ξυλόφουρνο στο βάθος να προσθέτει ζωντάνια και οικειότητα. Σε καλοκαιρινή διάθεση και η κουζίνα, βάζει πλάι στο βασικό μενού ένα ξεχωριστό με γεύσεις “από τις φωτιές”, σχάρα και ξυλόφουρνο. Ο έμπειρος σεφ Γιάννης Κουτσοπεράκης εκτελεί πρωτότυπα πιάτα, σχεδιασμένα από τον βραβευμένο Παύλο Κυριάκη μ’ ελληνική έμπνευση και τολμηρούς συνδυασμούς υλικών, όπως το μπαρμπούνι με μαυρομάτικα, σελινόριζα και σάλτσα λευκού κρασιού ή το χταπόδι στον ξυλόφουρνο με φασόλια, σάλτσα miso και τσορίθο. Πολύ καλά επιδόρπια, επαρκής λίστα κρασιών κι ευγενικό σέρβις ολοκληρώνουν το γεύμα.