Στην ατμοσφαιρική εσωτερική αυλή του πέτρινου αρχοντικού του 1830, απέναντι από το θέατρο Απόλλων, ο σεφ-ιδιοκτήτης του Avant Garden Κωνσταντίνος Μπουραντάς σερβίρει μια φίνα, προσωπική κουζίνα με σύνθετα πιάτα, όπου τα εξαιρετικά υλικά, η ισορροπία και η άψογη τεχνική υπηρετούν τη νοστιμιά. Αρκετές αναφορές σε ελληνικές γεύσεις και χρήση πολλών τοπικών προϊόντων χωρίς να λείπουν τα διεθνή στοιχεία, σ’ ένα μενού που αλλάζει ακολουθώντας τις εποχές και τη δημιουργικότητα του σεφ. Προσεγμένη λίστα κρασιών και κοκτέιλ από το κομψό μπαρ, στον ίδιο πανέμορφο χώρο. Ξεχωρίζουν: μπακαλιάρος , με πατάτα, πιπεριά Φλωρίνης και σαλάμι Λευκάδος, φιλέτο με σελινόριζα και γλυκάδια, κόκορας με ραβιολάκια ντομάτας, σοκολατα 70% και πραλίνα, λουκούμι τριαντάφυλλο, με φιστίκι και σοκολάτα φράουλα.