Στην ωραιότερη παραλία της Ίου στον κόλπο Παππά, το εστιατόριο Ches δημιουργεί σύγχρονη ελληνική κουζίνα , αποτελώντας «έκπληξη» για τους επισκέπτες του νησιού. Η βεράντα του, σε «art νεορουστικ» ύφος δίνει την αίσθηση μιας φωλιάς μέσα σε βράχο που «ίπταται» πάνω από την παραλία, έχοντας απέναντί της το κάδρο του ξενοδοχειακού συγκροτήματος με τις 37 πολυτελείς σουίτες, τους φοίνικες και τις ελιές.
Το concept του μενού, δημιουργημένο από τον βραβευμένο σεφ Αλέξανδρο Τσιοτίνη και εκτελεσμένο στην εντέλεια από τον resident chef Σπύρο Τζίλη, είναι έξυπνο, πρωτότυπο και φρέσκο. Ο Τσιοτίνης παρουσιάζει με εξαιρετική δημιουργική προσέγγιση 9 πιάτα, κάθε ένα από διαφορετική Κυκλάδα ( Νάξος, Σύρος, Κύθνος, Πάρος, Τζιά, Ίος, Αμοργός, Μύκονος, Σαντορίνη) έχοντας στηριχτεί στην αυθεντική παραδοσιακή συνταγή και ανασυνθέτοντας την, για να την εκσυγχρονίσει, με τολμη , κομψότητα και άψογη τεχνική. Το καλύτερό του πιάτο για το 2024 ήταν το Συριανό: Sable ντομάτας με μαρινάτη σαρδέλα, ταραμά και τηγανητό αθερινάκι.