Σύγχρονη κουζίνα
Πάρος - Κολυμπήθρες
2284051000
Το νέο εστιατόριο που δημιουργήθηκε στους χώρους του ξενοδοχείου «Parilio» έχει γήινα στοιχεία στη διακόσμηση και εποπτεύει την πολύ όμορφη πισίνα που θυμίζει εξωτική παραλία. Τα ηνία της γεύσης κρατά ο πολύ ταλαντούχος σεφ Θάνος Φέσκος που μεταφέρει εδώ ένα κομμάτι της αβανγκάρντ μαγειρικής φιλοσοφίας του «Delta», παρουσιασμένη όμως σε ένα πιο comfort και χαλαρό ύφος που ταιριάζει στο κλίμα του καλοκαιριού. Το χταπόδι σχάρας με αέρινη κρέμα καμμένου βουτύρου και το γιουβέτσι αστακού με πουρέ καρότου ξεχωρίζουν στο ευφάνταστο μενού που εκτελεί με ακρίβεια ο ικανός σεφ Θάνος Μπαμπούρας.